În cel de-al patrulea meci de pregătire din acest an, FC Brașov a învins cu 2-1 pe Sepsi OSK 2, în deplasare, la Sfântu Gheorghe, pe sinteticul de la noua bază a covăsnenilor.

Scorul a fost deschis în minutul 10, de Zakaria El Azzouzi, care după ce a primit o pasă filtrantă, a scăpat singur spre poartă, a driblat portarul şi a înscris simplu. În minutul 23, Vlad Mihalcea a dublat avantajul braşovenilor după o acţiune personală, cu un șut de pe partea dreaptă, la colțul lung. Golul gazdelor a fost marcat în debutul reprizei a doua, în minutul 48, din penalty. Răzvan Iorga şi Ivan Fustar s-au accidentat în acest meci. Iorga acuză probleme la gleznă, iar croatul are o contuzie puternică.

„Nu ne gândim neapărat că am obținut patru victorii din patru meciuri. a fost un antrenament nereușit din punctul meu de vedere. Asta pentru că am pierdut doi jucători care au ieșit accidentați, accidentări destul de serioase, iar jocul nu a arătat cum ne-am fi dorit noi. Suntem în perioada de pregătire, se pare că există și o oarecare stare de oboseală. Avem de muncă în continuare. Sunt mai multe lucruri care nu au mers astăzi, vom discuta. E clar starea de oboseală se resimte, dar sunt lucruri pe care le vom discuta cu jucătorii și vom încerca să le îndreptăm”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul brașovenilor, Călin Moldovan.

Pentru acest meci Călin Moldovan s-a bazat pe: Popescu (Mutu ‘30, Gârniță ’60) – Mitroi (Sburlea ’46) , Burlacu (Gherghe ’53) , Răducioiu, Voicu (Dumbravă ’60) – Cheles (Negrean ’60) , Leonte, Iorga (Fustar ’38), Lascu (Roșu ’46, Toderascu ’67) – Mihalcea (Horia Popa ’60) – Zakaria El Azzouzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.