FC Braşov a disputat joi cel de-al doilea meci amical din stagiul de pregătire din Antalya. Elevii lui Călin Moldovan au remizat, 0-0, cu polonezii de la Wieczysta Krakow. Chiar dacă au jucat mai bine, braşovenii nu au reuşit să înscrie, cu toare că au avut mai multe ocazii mari de a marca.

Prima repriză a fost una echilibrată, însă cu ocazii mai mari pentru braşoveni. În minutul 29, El Azzouzi rămas singur cu portarul a şutat pe lângă stâlpul din stânga. În minutul 40, Mihalcea a zguduit bara transversală cu un şut de la aproximativ 20 de metri.

Repriza a doua a început tot cu braşovenii „la cârmă”. În minutul 58 Mihalcea mai zguduie odată bara transversală cu un şut parcă identic cu primul. În minutul 81, o lungă fază de atac a braşovenilor în care s-a evidenţiat şi portarul advers s-a terminat cu un şut peste poarta goală al lui Negrean. În ultimul minut de joc, Marko Tesija a rămas singur cu portarul, însă a şutat în el.

Călin Moldovan a început în formula: Mutu în poartă, Gherghe, Răducioiu, Dumbravă, Horia Popa, Drăgoi, Piper, Lascu, Mihalcea, El Azzouzi şi Angelov. În repriza a doua au mai intrat Burlacu, Tesija, Negrean, Lambrinoc, Leonte, Roșu și Mitroi.

Duminică, FC Brașov a început stagiul din Turcia cu o înfrângere, 1-0 cu FC Tesktilshchik Ivanovo, echipă din liga a doua rusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.