Clubul Sepsi OSK Sfântu Gheprghe l-a transferat, vineri, pe fundaşul central maghiar Márk Tamás, în contextul în care fostul căpitan al echipei, Bogdan Mitrea, a plecat la Universitatea Craiova. Tamás are vârsta de 28 de ani şi a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Covasna. El a jucat în ultimele trei sezoane la echipa poloneză Slask Wroclaw, pentru care a apărut în 47 de partide, marcând un gol. În carieră a mai jucat pentru Videoton, Puskas Akademia şi Diosgyor.Tamás este internaţional maghiar, el evoluând într-un meci pentru naţionala Ungariei.

În schimb, Vitalie Damascan va juca la FC Voluntari, sub formă de împrumut, au anunțat, tot vineri, șefii lui Sepsi. Fotbalistul din Republica Moldova și-a prelungit contractul cu Sepsi OSK pentru încă trei sezoane, însă va evolua în această stagiune la ilfoveni pentru a avea mai multe şanse să joace.

De asemenea, după plecarea lui Bogdan Mitrea, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a mai avut loc o plecare din lot. Este vorba despre jucătorul ofensiv Stefan Ashkovski (foto). Macedoneanul în vârstă de 30 de ani a ajuns în vara anului 2021 la Sfântu Gheorghe, iar pe parcursul sezonului trecut a evoluat în 36 de partide pentru covăsneni. În acest start de campionat, însă, are doar 21 de minute bifate în tricoul alb-roşu. „Îi mulţumim jucătorului pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, au transmis cei de la Sepsi. Ashkovski a mai evoluat în cariera sa pentru Teleoptik, Partizan Belgrad, Donij Srem, Napredak, Novi Pazar (toate Serbia), Stromsgodset (Norvegia), Shkendija (Macedonia), Erciyesspor (Turcia), Fortuna Sittard (Olanda), Gornik Leczna (Polonia), Slavia Sofia (Bulgaria) şi FC Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.