Jucătorii lui Sepsi OSK se vor reuni miercuri, 4 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, pentru reluarea antrenamentelor, după două săptămâni de vacanță. Pe 6 ianuarie echipa covăsneană va pleca într-un cantonament de 10 zile la Belek, în Turcia, unde va disputa și trei meciuri amicale cu echipe din Polonia, Azerbaidjan și Cehia. Băieții lui Cristiano Bergodi vor întâlni Radomiak Radom (9 ianuarie), FK Gabala (12 ianuarie) și Bohemians Praga (15 ianuarie).

Nu vor ajunge, însă, în Turcia, Cristi Bărbuț și George Dragomir. Clubul din Sfântu Gheorghe a anunțat marți, chiar cu o zi înaintea reunirii, că au fost reziliate, de comun acord, contractele celor doi jucători.

Cristi Bărbuț (foto, nr. 21), în vârstă de 27 de ani, a ajuns în vara anului 2021 la Sepsi, iar George Dragomir (foto, nr. 7), în vârstă de 19 de ani, s-a alăturat lotului covăsnenilor la începutul anului 2020.

„Dorim să le mulțumim celor doi jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare!”, au transmis oficialii lui Sepsi OSK.

În afară de cei doi, a mai părăsit echipa lui Bergodi, în această iarnă, Cătălin Golofca. De altfel, atât Dragomir cât și Golofca ar urma să evolueze în continuare pentru FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.