Compania Chimcomplex a anunțat că va investi la formația de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea. 

SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 5 în „Liga Florilor”, a încheiat un parteneriat până la finalul sezonului, cu promisiunea prelungirii pentru stagiunea viitoare, cu Chimcomplex, principalul producător și furnizor de substanțe chimice din regiune.

„Este o bucurie imensă să reușim să aducem alături de handbalul vâlcean un colos în domeniul chimiei, așa cum este Chimcomplex. Rezultatele clubului din ultimii ani și faptul că suntem din nou în topul echipelor din România, precum și o prezență constantă pe plan international, au făcut ca acest mare combinat să se alăture drumului nostru, drumul spre cele mai mari performanțe”, a declarat și Florin Verigeanu, președintele secției de handbal la SCM Rm. Vâlcea.

Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric și totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potențialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiție susținut de parteneri finanțatori puternici și de suporteri cu pasiune va continua să câștige.

Ne setăm obiective ambițioase privind acest parteneriat, viziunea noastră merge foarte departe și avem încredere că o să obținem împreună rezultate remarcabile și o evoluție constantă, de care să fim mândri zi de zi

– Ștefan Vuza, președintele și CEO Chimcomplex

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.