UPDATE2: Meciul amical dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2) și Minerul Costești (Liga 3) a fost anulat, din cauza vremii. Ninsoarea căzută la început de aprilie a făcut imposibilă desfîșurarea partidei care ar fi trebuit să aibă loc marți (4 aprilie), de la ora 14.00, pe Stadionul „Constantina Diță”.
Sâmbătă, în etapa a treia din playout-ul Ligii a 2-a, Viitorul Pandurii va evolua în deplasare la Ripensia Timișoara, iar vineri, în etapa a doua din playout-ul Ligii a 3-a, Minerul va primi vizita formației secunde a Universității Craiova.
……………………………………………………………………………………………………………..
UPDATE1: Meciul amical dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2) și Minerul Costești (Liga 3) a fost amânat aproape o săptămână. Astfel, în loc de miercuri, 29 martie, partida va avea loc marți, 4 aprilie, de la ora 14.00.
……………………………………………………………………………………………………………..
La finalul sezonului regulat al Ligii a 3-a, Minerul Costești va disputa un meci amical cu o formație de eșalon superior.
Este vorba despre un test cu Viitorul Pandurii, care va avea loc miercuri, 29 martie, de la ora 14.00, pe Stadionul „Constantina Diță”.
Minerul s-a clasat pe ultimul loc în Seria a 6-a a Ligii a 3-a și va juca în playout.
Tot în playout, dar în Liga a 2-a, joacă Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În prima etapă din Grupă B, gorjenii au pierdut pe terenul lui FC Brașov, scor 3-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.