Rapid a învins-o pe Krim, scor 30-24, și a întors soarta calificării în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. În tur, reprezentanta Sloveniei câștigase cu 29-24.

Peste 5.000 de fani au creat o atmosferă senzațională în sala Polivalentă din București, iar campioanele României le-au răsplătit dăruirea. Rapid a obținut o calificarea dramatică, datorită unui gol marcat de Sorina Grozav, din 7 metri, cu 16 secunde rămase din meci.

Kim Rasmussen, în al 9-lea cer după calificarea Rapidului

„Acestea sunt jocurile pentru care trăim ca antrenori și jucătoare. Acesta este motivul pentru care ne lăsăm familiile și țările de origine, să fim parte din această extraordinară atmosferă. Sunt atât de mândru de fete, astăzi am arătat atitudinea corectă și mentalitatea potrivită. Din prima secundă am pus presiune pe Krim pentru că știu cât de bine este organizată cu Dragan Adžić. Am stat cu capul limpede și până la urmă ne-am creat acele situații favorabile pe care nu le-am avut acum o săptămână. Sunt foarte mândru de fete și sunt foarte fericit pentru ce am realizat astăzi”, a spus antrenorul Kim Rasmussen după calificare.

Tabloul sferturilor de finală din Liga Campionilor:

  • Odense – Gyor
  • Ferencvaros – Metz
  • Rapid – Kristiansand
  • Esbjerg – CSM București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.