Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a perfectat un nou transfer. Clubul covăsnean a ajuns la un acord cu portarul Dinu Moldovan. Goalkeeper-ul, în vârstă de 33 de ani, a semnat o înțelegere valabilă pe doi ani cu trupa lui Liviu Ciobotariu.
Ultima oară la Chindia Târgoviște, Dinu Moldovan a mai jucat în carieră, printre altele, la Poli Timișoara, FC Voluntari, U Cluj, Astra Giurgiu sau SD Ponferradina (Spania).
Mijlocaşul albanez Sherif Kallaku (KF Teuta), fundaşul dreapta Darius Oroian (CSA Steaua Bucureşti) şi fundaşul lateral Bogdan Oteliţă (Gloria Buzău) sunt ceilalți trei jucători aduși în această vară de Sepsi.
De asemenea, șase jucători de la Sepsi OSK aflați la final de contract au semnat prelungirea. Adnan Aganovic, Mario Rondon și Varga Roland şi-au prelungit contractul pe un sezon, Mihai Bălașa pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, iar Branislav Ninaj și Cosmin Matei pe o perioadă de doi ani, până la finalul sezonului 2024/25.
În schimb, covăsnenii s-au despărţit, după încheierea sezonului, de portarul Răzvan Vegan, fundaşii Radoslav Dimitrov, Mihai Bălaşa, mijlocaşii Anass Achahbar şi Enriko Papa şi de atacantul Alexandru Tudorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.