Oficialii lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au anunțat, vineri, sosirea lui Isnik Alimi, fostul fotbalist al azerilor de la FK Qabala. Mijlocașul de 29 de ani are 6 selecții în naționala Albaniei U21, iar primele echipe pentru care a jucat la seniori au fost Ohrid Lihnidos (Macedonia de Nord), NK Novigrad (Croația). În urmă cu zece ani a ajuns în Italia, la echipa U19 a celor de la Chievo Verona, de unde a fost împrumutat, un an mai târziu, la Lumezzane.

În 2015 a fost cumpărat de Atalanta, care, însă, l-a împrumutat la mai multe echipe italiene din eșaloanele inferioare (Maceratese, Forli, Vicenza, Rimini și Imolese). Tot bergamascii l-au împrumutat în Croația, la HNK Sibenik, după care, în 2021, liber de contract, a ajuns la Qabala. Darius Oroian, Dinu Moldovan, Bogdan Oteliță și Sherif Kallaku sunt celelalte transferuri făcute până acum de Sepsi, plus Vitalie Damașcan, revenit după împrumutul de la Voluntari

„Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord şi cu jucătorul Isnik Alimi, în vârstă de 29 de ani. Mijlocaşul cu dublă cetăţenie, albaneză şi nord-macedoneană, a evoluat ultima dată pentru FK Qabala (Azerbaidjan), după ce, de-a lungul carierei sale, a mai jucat si la Atalanta BC (Italia), precum si la HNK Šibenik (Croaţia). Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, au anunțat covăsnenii.

Sepsi OSK pregătește noul sezon sub comanda lui Liviu Ciobotariu, cel care i-a luat locul lui Cristiano Bergodi, la scurt timp după câștigarea Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.