Kehinde Fatai, nigerianul care ar fi dorit sa imbrace tricoul echipei nationale a Romaniei, va parasi Liga I in aceasta vara. Atacantul va semna cu o echipa care lupta pentru calificarea la masa bogatilor din Liga.

Kehinde Fatai, fotbalist sosit in 2007 in Romania, la Farul, unul dintre cei mai buni marcatori di nultimele sezoane, va ajunge in Cehia in aceasta vara. Nigerianul, care in urma cu un an depunea actele pentru obtinerea cetateniei romane, fiind insa refuzat, va semna cu Sparta Praga, noteaza DolceSport.

Potrivit sursei citate, Fatai a plecat deja spre Cehia pentru a semnat cu vicecampioana Sparta Praga, formatie care va juca in preliminariile Ligii Campionilor.

Nigerianul a intrat in ultimul an de contract cu formatia giurgiuveana, motiv pentru care Astra ar accepta sa-l vanda pe acesta, pentru a mai incasa ceva bani de pe urma sa.

Fatai a jucat 137 de meciuri pentru Astra, din 2010 incoace, marcand 52 de goluri si oferind alte 16 assisturi. Acesta a mai fost imprumutat si la Club Brugge, insa nu a reusit sa isi castige postul de titular.

Atacantul nigerian e cotat la 1.300.000 euro de siteul de specialitate transfermarkt.de

 

Sursa sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.