Echipa lui Radoi a debutat in Liga 1 contra baietilor lui Selymes intr-un meci plictisitor, fara goluri si fara suporteri.

Lipsa de experienta a lui Radoi pare sa-si puna amprenta in jocul stelistilor, care la al-2-lea meci dupa cel din supercupa nu reusesc sa inscrie, ba mai mult ocaziile la poarta au fost mult prea putine pentru a putea fi contabilizate. De cealalta parte, Petrolul a mizat pe contra-atac, cu o echipa formata in ultimele zile, jucatori fara nume, singurul remarcat fiind Ropotan, care s-a zbatut ba in aparare ba in atac.

Ultima stire aparuta din tabara stelista, indica faptul ca renunta si la cel mai experimentat atacant si anume Tucudean. Prognoza pentru ce urmeaza in tabara stelista nu pare optimista, tinand cont si de faptul ca Mirel Radoi nu are prea multa putere de decizie, Becali fiind cel care face echipa.

De remarcat a fost bataia dintre ultrasii ploiesteni la inceputul reprizei a-2-a, care au reusit sa-si imparta pumni pentru minute bune, pana cand jandarmii au intervenit sa-i desparta. Motivul este inca necunoscut, ramane doar probabilitatea ca acestia sa creeze in drumul spre ploiesti alte incidente majore.

La capitolul suporteri, Petrolul a dominat de la un capat la celalalt fundaul sonor, cetatenii din peluza stelei, fiind inexistenti. Acestora insa, le-a mai ridicat moralul mireasa aparuta in repriza secunda. Si la acest capitol steaua scartaie si are sanse mari sa se intreaca cu echipe ca Viitorul, Astra, Chiajna sau chiar nou-promovatii Voluntari, care-si aduc „ultrasii” la meci cu autobuzele.

Final de meci 0-0 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.