Despre Sapunaru se tot vorbeste zilele acestea de transferul sau la Bari in Italia, plus alte echipe care ii dau tarcoale chiar din Spania. De cealalta parte Nico e inca in stand-by, fiind ofertat de multe echipe din liga 1, acesta a declarat mereu, ca in liga 1 doar Rapid exista pentru el.

Pe Sapunaru l-a vrut si Astra, insa Dani Coman s-a lovit de acelasi zid Rapidist ca si in cazul lui Nico: Am plecat de la Rapid, asa cum a facut-o si Nico. Sunt in discutii cu mai multe cluburi, este si Bari printre ele. M-au dorit si cluburi din România, bineințeles, dar eu vreau sa joc in strainătate. Ne terorizeaza pe amandoi Dani Coman, dar i-am explicat de ce este vorba, stie si el bine. Sper sa castige campionatul alaturi de Marius Sumudica” a declarat Sapun

Fundasul a vorbit si despre situatia de la Rapid, fiind dezamagit de politica finantatorului Valerii Moraru.

„Ii urez mult succes domnului Moraru, dar nu prea vad rezultate in scurt timp. Parerea mea si a lui Nico nu au fost luate în seama, se pare ca dansul are alte idei.

Pancu este un rapidist convins si poate ajuta clubul de oriunde. Cineva (n.n. Valerii Moraru) a spus vorbe despre Pancu si vrea sa-l puna acum presedinte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.