Dupa ce in ultimele saptamani era data ca si sigura in mass-media, retragerea lui Daniel Pancu de pe terenul de joc si indreptarea sa catre birourile din Giulesti, situatia pare sa se fi rasturnat un pic. In urma discutiilor cu mai multi antrenori ca Miriuta sau Grigoras, solutia a venit tocmai de la omul care a urmarit trialurile de juniori care au avut loc la baza Pro-Rapid.

Este vorba de Iencsi ca antrenor principal pentr sezonul urmator avandu-l pe Ianovschi secundar, iar pe Pancu jucator – presedinte. Aceasta formula pare sa aibe cel mai mari sanse de a se adeveri, tinand cont ca timpul trece si nu mai e foarte mult pana la reunire, moment in care vor trebui stabilitate exact aceste date.

Referitor la numirea lui Iencsi ca principal, RapidTV scrie ca in cursul zilei de astazi se vor semna actele.

Eu am avut o discutie cu patronul acum o luna, i-am spus ideile mele pentru redresarea Rapidului, dar dupa aceea nu am mai primit niciun raspuns. Probabil ca dansul considera ca trebuie sa puna un antrenor cu experienta, care a activat mai mult timp in Liga I.

Suporterii ar fi incantati, normal, pentru ca eu am fost un jucator important la Rapid. Si acum, de cand se vehiculeaza numele meu ca antrenor la Rapid, ma suna multi oameni, ma opresc si pe strada si imi spun sa vin la Rapid„, a declarat Iencsi, in cadrul unei conferinte de presa.

De trei ani am inceput antrenoratul, am inceput de jos, pentru ca asa am considerat ca e bine. Am acumulat multe cunostinte, am obtinut si unele performante la ligile inferioare, apoi am avut ocazia sa fiu secundul lui Ioan Andone la Apollon Limassol.

Aşa ca eu daca aş prelua conducerea tehnica a Rapidului, nu as prelua doar pentru ca am fost jucator al Rapidului. Nu, ci pentru ca sunt antrenor de trei ani. Nu stiu cum gandeşte domnul Moraru, dar indiferent ce se va intampla, eu sunt alaturi de ei si le vreau binele„, a precizat tehnicianul in varsta de 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.