Asa cum ii este specific Rapidului, haosul a revenit pe meleagurile giulestene. Dupa ce timp de 4 zile era dat ca si sigur antrenor principal, Iencsi a iesit si a declarat:

„Am vorbit in aceasta dimineata cu domnul Valerii Moraru si i-am spus ca nu are sens sa incepem munca impreuna. I-am multumit pentru ca s-a gandit la mine, dar cred ca este mai bine sa nu merg acum, cel putin, la Rapid. Nu cred ca am avut solicitari prea mari. Mi-am dorit sa continuui alaturi de Danut Perja, care a dus greul la această echipa, un preparator fizic si sa fie pastrat Virgil Draghia. Nu imi dau seama de ce, poate are calculele dansului, dar niciuna dintre cerinte nu mi-a fost indeplinita.

Nu avea rost sa incepem munca impreuna si sa ne despartim dupa putina vreme. Asa, cine preia acum lotul sper sa se inteleaga mai bine cu domnul Moraru. Voi ramane acelasi rapidist si imi doresc din suflet ca indiferent de staff-ul care va conduce echipa, Rapidul sa promoveze la finalul acestui sezon.”

Din surse apropiate conducerii giulestene, Valerii Moraru vrea sa plece de la Rapid. Se pare ca presiunile facute de recunoscutii suporteri din Giulesti plus refuzurile antrenorilor in conditiile date de dansul, l-au facut pe acesta sa vrea sa plece.

Se pare ca apele sunt tulburi intre Moraru si suporteri:
Moraru vrea sa dea actiunile clubului gratis suporterilor si sa puna ei presedinte si antrenor pe cine vor, toata situatia din jurul clubului ducandu-l la saturatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.