Gigi Becali nu renunta la Alibec si de Amorim, dupa luni bune de negocieri cu patronul Astrei, Niculae. Se pare ca patronii celor 2 echipe au ajuns la un consens, suma de 1.4 milioane de euro.

„De Amorim si Alibec au acceptul clubului sa isi negocieze contractele cu FC Steaua. Daca ei vor fi de acord cu ceea ce le propune Steaua, semnam actele si vor fi legitimati” au declarat surse din cadrul clubui giurgiuvean.

Cei doi vin dupa o etapa in care echipa lor a fost umilita pe teren propriu, scor 1-5 in fata vicecampionilor Romaniei, ASA Tg Mures. Daca De Amorim a fost integralist si nu a iesit cu nimic in evidenta, de cealalta parte Alibec s-a etalat in camasuta sa alba la oficiala, fiind inca accidentat.

Stirea ca cei 2 sunt ca si transferati, ramanand doar detaliile contractelor de rezolvat, a fost anuntata chiar de ieri de Massimo Pedrazini: „Au fost zvonuri, sunt tratative, cred ca situatia se poate rezolva in doua-trei zile, daca se va rezolva. Sunt jucatori de calitate, insa, oricum noi nu i-am putea folosi decat daca intram in grupe”

Ramane insa semnul de intrebare, dupa declaratia dinaintea inceperii campionatului a lui Sumigol, ca daca cei doi pleaca la Steaua el nu va continua la Giurgiu, mai ales dupa ultimul joc al echipei sale, in care lipsa unui atacant veritabil de careu, cum e Alibec, si-a spus cuvantul.

Daca De Amorim e dispensabil, gasindu-se usor oameni sa-l inlocuiasca, in cazul lui Alibec situatia e mai „tragica”, Sumigol neavand alt atacant incisiv cu experienta in lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.