Ovidiu Burca a fost prezentat oficial la Rapid, astazi in cadrul unei conferinte de presa. Acesta nu a venit singur, 99% Florin Marin va fi antrenor principal iar Ianovschi secund.

„Sunt un om responsabil si atat cat voi putea sa duc, eu duc. Daca vor veni oameni mai puternici si mai capabili, ii vom accepta pentru a construi un viitor cat mai bun pentru Rapid. Echipa are nevoie astazi de liniste si acesta e cel mai important lucru pentru a construi un viitor si pentru a atinge obiectivul pe care ni l-am propus”, a declarat Valerii Moraru.

„Ii multumesc domnului Moraru pentru faptul ca a avut incredere sa ma aduca intr-o functie de conducere la Rapid. E o onoare pentru mine sa conduc acest club de mare traditie in fotbalul romanesc. Am jucat la Rapid, stiu ce inseamna spiritul rapidist, suporterii Rapidului. Cunosc fenomenul, am inteles de ce aceasta echipa e atat de speciala. Voi incerca sa construiesc o echipa si un club in jurul minunatilor suporteri. Vreau sa-i asigur in acelasi timp de tot profesionalismul meu, de toata dedicarea mea, de tot ceea ce stiu sa fac mai bine pentru acest club. Voi respecta suporterii, voi sta de vorba cu ei, dar imi doresc ca deciziile sa le luam impreuna cu staff-ul meu si cu domnul Moraru pentru interesul clubului. Obiectivul meu principal este sa redau maretia acestui club, care din pacate, se confrunta cu fel si fel de probleme. Obiectivul meu final e acela de a readuce Rapidul in cupele europene. Stiu ca nu este usor, e un moment delicat atat din punct de vedere financiar, cat si sportiv. Putem realiza lucruri frumoase la Rapid si putem sa ne atingem obiectivul propus”, a declarat Burcă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.