Dupa ce in aceasta vara Dinamo a lasat sa plece 2 dintre cei mai buni atacanti ai sai, Bilinsky si Alexe, situatia ofensiva a echipei s-a inrautatit, cainii reusing sa marcheze 2 goluri in 3 meciuri. Rednic a declarat in numeroase randuri ca are nevoie de un varf incisiv de careu, de un atacant experimentat si ca tot il asteapta sa vina, insa transferul inca se lasa asteptat.

La toata aceasta situatie de la Dinamo, Dinu Gheorge are o explicatie foarte clara:

”Astra era o echipa care isi dorea sa joace in cupele europene, daca ar fi reusit asta, ar fi putut sa o si faca. Dinamo deocamdata nu poate sa joace in cupele europene, daca am obtine o clasare care sa ne permita sa facem asta.

Aici am stabilit un buget de la inceput. Sunt salarii cuprinse intre 5.500 pana la 8.000 de euro. Aici se invart sumele care se platesc. Nu cred ca e nici mult, nici putin in comparatie cu alte echipe.

Așteptam sa se iasă din insolventa si vor fi modificari in strategia de performanta a clubului. Avem confortul unei linisti financiare, nu avem datorii, s-au platit toate datoriile din planul de reorganizare.”, a spus Dinu Gheorghe la digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.