Dupa seara romaneasca din Europa League, vestea buna vine tocmai din Anglia, unde baietii lui Sumudica au scos un egal pe finalul meciului si le-au incurcat planurile celor de la WestHam ! Prima repriza a fost dominata clar de WestHam care au si inscris prin Valencia. Silviu Lung Jr s-a dovedit providential pentru Astra, limitand proportiile scorului, insa imediat dupa pauza la cateva minute, Zarate face 2-0 dupa o actiune personala si visul parea spulberat pentru giurgiuveni.

2-0 si WestHam nu mai presa asa tare, lucru care i-a costat, min 71 si Boldrin facea ducea scorul la 2-1. Gol in deplasare, un 1-0 acasa pentru Astra si era de ajuns, jucatorii lui Sumi au inceput iar sa viseze. Dupa numai 10 min, pressing-ul giurgiuvenilor, l-a facut pe Ogbonna sa gafeze si sa-si trimita mingea in proprie poarta, 2-2, englezii erau halucinati.

A fost un meci foarte greu. Am intalnit o echipa extraordinara, cu jucatori de milioane de euro.

In prima repriza, ne-am aparat foarte bine, dar valoarea jucatorilor lui West Ham si-a spus cuvantul. A doua repriza ne-a apartinut in totalitate. Ne-am creat foarte multe ocazii si am jucat extraordinar. Am aratat ca o echipa mare„, a declarat Coman la digisport.

De cealalta parte, ASA Tg Mures a fost batuta la scor de neprezentare pe teren propriu, 0-3 si sperantele s-au cam stins. In ciuda scorului, baietii lui Miriuta chiar au avut primii sansa deschiderii scorului prin Axente, iar pe parcursul jocului si-au mai creat cateva ocazii bune de gol. Francezii cu experienta in spate, au dominat meciul, iar dubla lui Hamouma si golul lui Diomande au decis scorul final. Sperantele celor de la TG-Mures par spulberate, o intoarcere a scorului in Franta pare aproape imposibila.

”Parerea mea sincera, a fost o palarie cam mare pentru noi Saint-Etienne. Am intalnit o echipa buna, chiar foarte buna, care ne-a pus destule probleme. Poate daca marcam prin Mircea Axente atunci, la prima ocazie, poate la 1-0 pentru noi era alta situatia.

Dar, din pacate, nu ne-am ridicat la nivelul lor, trebuia sa alergam mai mult, trebuia sa ne batem mai mult, pentru ca atunci cand intalnesti o echipa mai buna decat tine trebuie sa compensezi in acest fel”, a declarat Miriuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.