Tudor a rezolvat meciul in favoarea stelistilor, 0-1 un meci in care Botosaniul a dominat Steaua in cel mai clar mod posibil, cu toate acestea bucurestenii au reusit sa plece cu o victorie din Moldova. Arbitrul Tudor i-a scos din minti pe moldoveni, prin refuzarea a 2 penalty-uri clare.

Renegatul Iancu, care era dat ca si plecat din curtea Stelei, a reusit un gol din lovitura libera, ca mai apoi Steaua sa nu conteze in atac. Atacurile botosanenilor nu s-au oprit doar in teren, au continuat si dupa fluierul final al partidei:

De cate ori ne arbitreaza domnul Tudor se creaza o stare de tensiune. Din pacate, domnul Tudor creaza mereu probleme. Cand eşti arbitru de nivel inalt, trebuie sa fii mai aproape de faza, nu la 40 de metri. In plus, la final de meci, ma anunta ca ma prinde data viitoare.

In Romania, bunul simt nu are nicio treaba. Nu poti sa-ti bati joc de oameni cum vrei tu. Aceleasi faze judecate cu alta masura. Pentru ei este fault, pentru noi, nu, pentru ca nu vrea domnul Tudor. Cum ii spui ceva, se uita la tine de parca ai omorat pe cineva.

Cat timp suntem arbitrati de maniera asta, e greu. Am suparat, probabil, cand am ajuns prea sus in clasament. Suparam cand ajungem intr-o cupa europeana. Si pe domnul Tudor, si pe altii„, a declarat antrenorul celor de la FC Botosani, Leo Grozavu.

https://www.youtube.com/watch?v=Jql9rx-_j2s

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.