„Am plecat, duminică, din cantonamentul de la Poiana Braşov împreună cu coordonatorul staff-ului tehnic, domnul Florin Marin, pentru a ne întâlni cu domnul Valerii Moraru şi soţia sa, în vederea luării celor mai bune decizii pentru club. Sunt decizii importante care trebuie luate. Trebuie să concretizăm discuţiile despre jucători, să definitivăm lotul şi să stabilim cel de-al doilea stagiu de pregătire. Azi, mâine, cel mai târziu poimâine este obligatoriu să luăm aceste decizii”,

„Nu a fost niciun scurtcircuit între noi şi acţionariatul clubului. În momentul acesta, nu există riscul ca eu şi antrenorul Florin Marin să plecăm de la Rapid. Atâta timp cât dumnealor (Valerii Moraru şi soţia sa, Violeta) ne-au asigurat tot sprijinul lor financiar, nu are cum să existe acest risc”

„Din punctul de vedere al antrenorului şi al meu, mai este nevoie de jucători, dar de jucători de calitate. Numeric stăm destul de bine, dar e nevoie de calitate. Avem un buget, facem toate socotelile, dar trebuie să ne mişcăm repede pentru că există această presiune a timpului. Dacă Rapid nu va arăta bine în prima etapă, atunci vă asigur că este vina lui Ovidiu Burcă. Îmi asum această responsabilitate şi de aceea trebuie să luăm aceste decizii importante până la mijlocul acestei săptămâni”

„Am plecat cu dânsul, dar de antrenamente se ocupă Mihai Ianovschi. Discutăm în cursul acestei zile, iar diseară sper ca Florin Marin să revină în cantonament. Suporterii trebuie să stea liniştiţi, pentru că facem lucrurile cum trebuie”, a afirmat oficialul grupării giuleştene.

a spus Burcă, pentru Mediafax.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.