Stadionul Dinamo a gazduit incepand cu ora 18:30 primul meci al etapei a 5-a din campionatul national de fotbal, combatante fiind echipele FC Voluntari si AFC Botosani. Cele doua formatii inca nu au simtit gustul victoriei in aceasta editie a Ligii 1. Meciul a fost unul foarte slab calitativ si din pacate nu cred ca putem da vina doar pe caldura de afara.
Echipa botosaneana a fost la carma acestei partide aproape in totalitate, au avut posesia dar vorbim mai mult de o posesie sterila, la mijlocul terenului mai mult, neajungand in careul echipei ilfovene foarte des. Scorul a fost deschis de AFC Botosani in minutul 18 al partidei de catre Gonzalo Cabrera dupa o actiune pe partea dreapta si o balbaiala in defensiva ilfoveana. Astfel s-a consemnat scorul la pauza, 0-1 si Botosaniul parea sa castige meciul destul de lejer.
Egalarea a venit in minutul 65, dupa o lovitura libera executata magistral de catre Adrian Balan din apropierea careului, faza la care oficialii moldoveni au protestat vehement.
Singurele aspecte notabile dupa egalare au fost galbenul incasat de D. Todoran, singurul de altfel al partidei si intrarea pe teren a lui Daniel Pancu, primit cu caldura de cei 1500 de spectator prezenti la partida. Totusi, in minutele de prelungire, Voluntariul putea castiga partida contrar cursului jocului dar fundasul dreapta al nou promovatei R. Zaharia a ratat incredibil intr-o situatie excelenta de unu contra unu cu portarul advers.
Statistica
Cornere : FC Voluntari – 0 AFC Botosani – 9
Cartonase galbene – D. Todoran (FC Voluntari, min. 75)
 

cronica de Marius Turenschi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.