Dupa rezultatele foarte slabe din Liga 1 si cupele europene, acolo unde sunt cu un pas in afara, Mirel Radoi era anuntat peste tot ca si plecat de la Steaua.

In afara de rezultatele echipei care au tinut capul de afis al publicatiilor romanesti de sport, acum avem telenovela Mirel Radoi, care se pare ca a fost intors din drum chiar de Gigi Becali.

„A vrut să renunțe, a fost la echipă, dar n-a fost vehement. A fost așa, pe picior de reununțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua.

A zis că nu înțelege de ce nu e un declic la echipă. Atunci eu i-am spus că din punctul meu de vedere, dacă am dominat adversarul o repriză, tot timpul, dar am avut ghinioane și am pierdut meciurile. I-am spus că trebuie să fie mai sever. A fost greu să-l conving să rămână.

Nu pot să-l mint, ăștia sunt banii, trebuie să plece doi trei jucători, poate și o scădere a salariilor. Tahar n-ai ce să faci cu el n-ai unde să-l folosești.” a declarat Gigi Becali la finalul intrevederii dintre cei 2

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.