Romania se afla in fata unei eventuale calificari la Euro 2016, mai avand de disputat doar 4 meciuri in grupa, iar primele 2 fiind chiar cu Ungaria la Budapesta si Grecia pe National Arena.

Atmosfera pentru meciul de la Budapesta va fi ostila, toate biletele fiind vandute, undeva la 20 de mii de la numar. Cu toate astea jucatorii nationalei Romaniei sunt optimisti ca pot face o partida mare si sa obtina anticipat calificarea.

„Atmosfera este bună, normală, ca înaintea oricărui meci. Ne pregătim intens pentru acest meci și nu cred că ar trebui să fie o atmosferă specială. E poate un meci mai special prin prisma rezultatului, pentru că ne poate duce pe culmile gloriei sau ne poate îngropa. Eu cred că 3 puncte rezolvă ecuația calificării în mare parte. a declarat capitanul nationalei, Razvan Rat

„Sperăm să facem un meci mare vineri și să câștigăm cele 3 puncte. Cu cele 3 puncte, cred că suntem 90% calificați. Nu joacă publicul, pe teren suntem 11 la 11.

Dacă vom fi peste ei ca joc, sunt de părere că publicul se va potoli. Ungaria și-a dominat adversarii prin forță și devotament, noi suntem și tehnici și trebuie să profităm de acest lucru și să ne facem jocul. Statistica nu joacă vineri. a declarat si Torje

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.