Concordia Chiajna reuseste sa se califice mai departe, asta dupa ce ieri a reusit sa invinga pe FC Botosani cu scorul de 3-0.

Meciul a inceput in forta, dupa lovitura de start, in fix secunda 16 de atac a Chiajnei, Marian Cristescu a deschis scorul impotriva celor de la Botosani, 1-0. Usor usor prima repriza a inceput sa se domoleasca, nu au mai fost faze remarcabile, doar 2-3 suturi destul de anemice incat sa nu creeze un pericol adevarat la cele 2 porti.

Repriza a-2-a a inceput cum nu se putea mai rau pentru echipa din Botosani, la nici 5 minute de la start, Miron este scos cu ambulanta de pe teren dupa o accidentare foarte urata.

Minutul 59 si jocul se rupe de tot, Raul Costin primeste rosu direct dupa un umar la umar cu Vali Lazar, meciul se juca deja in 11 la 10, consecintele putand fi anticipate. Chiajna reuseste sa-si impuna jocul, cu Vali Lazar la carma care scapa singur pe toate atacurile si care paseaza decisiv la al-2-lea gol lui Raducanu. In ultimele minute reuseste si capitanul Purice sa inscrie si meciul se termina cu scorul de 3-0.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.