Ieri seara s-a disputat prima etapa din grupele Champions League si cele mai surprinzatoare rezultate vin de la Manchester acolo unde City (echipa de pe locul 1 in Premier League) a luat bataie de la Juventus (torinezii ocupand locul 16 in Seria A fara nici o victorie la activ).

Alt meci spectacol si surpriza a fost deplasarea celor de la Manchester United in Olanda, contra PSV Eindhoven. Manchester a deschis scorul prin Depay, ca finalul pe tabela sa indice 2-1 pentru PSV.

Parisul lui Zlatan s-a deplasat la Malmo, echipa ce l-a dat fotbalului mare pe Ibracadabra, victoria parizienilor era previzibila, iar jocul a fost unul usor pentru echipa lui Blanc, cel mai dezamagit fiind chiar Ibrahimovic care-si dorea foarte tare sa inscrie la revenirea in tara sa natala.

„Am fost foarte motivat, îmi doream să înscriu, dar din păcate nu am reușit. A fost totuși un sentiment plăcut să evoluez împotriva fostei mele echipe. Mai mult, e vorba de o echipă din Suedia și acest lucru nu se întâmplă prea des în UEFA Champions League așa că într-un fel a fost cam ca un vis împlinit pentru mine” a declarat atacantul suedez.

In aceeasi ordine de idei, Realul a castigat meciul de pe teren propriu cu echipa celui mai galonat antrenor roman, Mircea Lucescu, insa gafele de arbitraj, au facut ca scorul sa fie un pic exagerat. Ronaldo a reusit tripla si a devenit cel mai bun marcator all-time in Champions League.

Rezultate complete

rezultate CL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.