Conflictul iscat in mass media, intre antrenorul echipei de pe primul loc, Marius Sumudica si secundul celor de la FCSB, Niculae Dica, a luat proportii. Cei 2 nu s-au infruntat fata in fata, si isi transmit mesaje prin presa.

Se stie faptul ca Sumudica e un tip mai coleric, insa victima lui, secundul Dica, a declansat fitilul cand s-a gandit ca ar fi bine sa faca spectacol la televizor, ca asa e la moda.

„Ii palpaia vocea saracu’, precum felinarul ala care se stinge cand mai are putin din lumanare. Se vedea ca este intoxicat, trimis in fata opiniei publice sa faca lucrul asta. Ma supara atitudinea lui. Daca tot a luat trei titluri anul trecut sub bagheta lui Galca, sa nu uitam ca plangea peste tot de ce e lasat acasa. El saracu’ este si dupa nume 50% din Sumudica. E Sumu-dica, ramane 50% pe final asa…

De-acum, daca vrea sa intre intr-o polemica, o sa trimit si eu preparatorul fizic. Eu vorbesc cu MM Stoica, cu domnul Argaseala, ce sa vorbesc eu cu Dica? Ma asteptam sa apara cineva impins de la spate, sa vorbeasca de mine. Nu ma suparam daca o facea oricine altcineva. Nu ma supar nici acum, ca nu ma ating vorbele unuia care, saracul, pune coperte. Acest personaj e ss-ist, de-abia arunca vorbe, n-ati vazut ce-i iese prin strungareata cand vorbeste!?„, a spus Șumudică la Dolce Sport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.