Rapid se pregateste sa redevina lider in liga 2, dupa ce etapa trecuta a stat, din cauza retragerii celor de la Dorohoi.

Adversarii de azi, Academica Clinceni au declarat in nenumarate randuri ca trag pentru promovare, insa pozitia din clasament si statistica nu e de partea lor deocamdata, locul 7 cu 2 victorii 1 egal si 2 infrangeri.

Rapid se afla in momentul de fata pe locul 3, la 3 puncte de lider si cu 1 joc mai putin fata de adversarele de pe locurile 1 si 2.

De altfel si antrenorul Dan Alexa a facut un apel catre energicul public giulestean sa vina in prezenta cat mai mare la stadion si sa creeze atmosfera unica in fotbalul romanesc, cum numai ei stiu sa faca asta.

Meciul de astazi se va disputa in nocturna, dupa ce drepturile de televizare se pare ca ar fi fost vandute.

Este un moment important in economia acestui tur de campionat, Clinceni vine dupa o victorie clara impotriva Ceahlaului. Am inteles ca vor sa traga la promovare si jocul le permite sa spere la lucrul asta. Vreau sa fac un apel la suporteri, imi doresc foarte mult sa jucam cu stadionul plin maine, imi doresc foarte mult o atmosfera incendiara„, a spus Dan Alexa înaintea meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.