Arena Națională nu a primit până în prezent avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), asa ca marele derbi Dinamo – Steaua va avea loc pe stadionul din Stefan cel Mare, pe 22 noiembrie.

„FC Dinamo București anunță ca unicul derby al fotbalului românesc, contând pentru etapa 18-a a Ligii I, se va disputa duminică, 22 noiembrie 2015, la ora 20,30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Clubul cere înțelegere din partea suporterilor care și-au achiziționat online bilete la derby-ul anunțat inițial să se dispute pe Arena Națională. Fanii dinamoviști vor fi contactați pentru returnarea banilor și, în același timp, comenzile online care nu au ajuns la destinatari au fost anulate de conducerea clubului”, scrie Dinamo pe site-ul oficial.

Biletele la partida cu Steaua se vor comercializa la următoarele prețuri: Peluza „Cătălin Hîldan” (sectoarele 9-18) și Peluza Sud (sectoarele 30-35) — 15 lei, Tribuna a II-a (sectoarele 19-26) — 30 de lei, Tribuna I (sectoarele 1, 2, 7, 8) — 40 de lei, Tribuna 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6) — 70 de lei și Tribuna Oficială — 200 de lei.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.