Liga Profesionistă de Fotbal a încheiat, luni, un parteneriat de imagine cu Orange România, în urma căruia prima divizie de fotbal se va numi Liga I Orange.

„Pentru foarte mulți microbiști numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, în urma unui întreg șir de proiecte dedicate, precum susținerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, pachetul PrePay Suporter sau aplicația Fotbal Info, dar și prin parteneriatele pentru competițiile internaționale UEFA EURO 2012™ și UEFA EURO 2016™. Noul acord, impreună cu noua ofertă, vin să completeze acțiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienții noștri, atât pe teren, cât pe televizor și pe telefonul mobil”, declara Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România, la o conferinta de presa tinuta azi la LPF.

„Suntem încântaţi că Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, s-a alăturat Ligii Profesioniste de Fotbal şi a ales Liga I. Prin interesul arătat Ligii I, Orange obligă toate cluburile care participă în competiţie să redefinească standardele de performanţă managerială şi sportivă, pentru a obţine victoria pe terenul de joc şi succesul în afara lui. Fotbalul din România trebuie să devină un teren de joc pentru exprimarea creativităţii, pusă în slujba fotbalului românesc. Parteneriatul cu Orange ne obligă să fim cei mai buni. De azi Liga I se va numi Liga I Orange. Despre valoarea contractului pot să vă spun că este vorba de o sumă mai mare decât cea de la Adeplast”, a declarat preşedintele Ligii Profesiniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Acest parteneriat aduce şi o ofertă nouă pentru abonaţii Orange care pot urmări nelimitat meciurile din Liga I pe telefon, tabletă sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV şi pe ecranul mare al televizorului. Aceştia au acces nelimitat fără costuri suplimentare la canalele Look TV HD şi Look Plus HD, care difuzează toate meciurile din Liga I, prin serviciul Orange TV Go.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.