Portughezul Antonio Conceicao este noul antrenor al echipei CFR Cluj, el înlocuindu-l pe Francisc Dican, care şi-a reziliat contractul cu gruparea ardeleană după remiza, scor 0-0, înregistrată, vineri, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, în etapa XXI-a a Ligii I.

Iata ce se scrie pe site-ul oficial al gruparii ardelene: „Într-o perioadă în care avem mare nevoie de un grup unit, credem cu tărie că Toni poate face asta, poate aduce echipa din nou acolo, unde îi este locul: sus în clasament! Toni Conceicao vine la CFR într-un moment în care toată suflarea alb-vişinie speră în «miracole», însă noi credem în Toni şi suntem siguri că modul său de pregătire îi poate revitaliza pe băieţi, iar meciul cu Botoşani nu vine ca un test, ci vine ca o bătălie în care mergem cu capul sus, în lupta pentru play-off”.

Conceicao, în vârstă de 54 de ani, a mai pregătit pe CFR Cluj în perioada aprilie-noiembrie 2009, cucerind Cupa României şi Supercupa României. În Liga I, portughezul a mai antrenat formaţiile FC Braşov (decembrie 2010-iulie 2011) şi Astra (ianuarie-martie 2012).

Primul meci pentru Toni va avea loc duminica seara la FC Botosani.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.