Dacia Unirea Brăila, formație care evoluează în al treilea eșalon fotbalistic al României, a lansat o petiție prin care speră să obțină banii necesari modernizări stadionului Municipal.

Dacia Unirea Brăila are în acest sezon obiectiv calificarea în play-off-ul din Liga 3. Momentan este în cărți, la un singur punct în spatele țintei fixate. Clubul brăilean are însă altă doleanță.

Ce scrie în petiția lansată de clubul Dacia Unirea Brăila

„1. Solicităm Primăriei și Consiliului Județean să aloce resurse pentru reabilitarea și modernizarea terenurilor de fotbal existente, precum și pentru construirea de noi facilități sportive, inclusiv terenuri cu gazon sintetic și dotări corespunzătoare.

2. Dorim să vă încurajăm să oferiți sprijin financiar și logistic cluburilor de fotbal din Brăila, în special celor de juniori, pentru a promova dezvoltarea tinerilor talentați și pentru a asigura că aceștia au acces la facilități și antrenamente adecvate.

3. Dorim să vedem organizarea de evenimente sportive de nivel înalt în comunitatea noastră, inclusiv turnee de fotbal, meciuri amicale cu echipe cunoscute și alte manifestări care să încurajeze pasiunea pentru fotbal în rândul locuitorilor noștri.

4. Cerem crearea de programe și școli de fotbal pentru copii și tineri, pentru a dezvolta și promova talentul local în acest sport minunat.

5. Dorim să fim informați cu privire la alocarea resurselor și planurile de dezvoltare a fotbalului în Brăila și să fim implicați în procesul de luare a deciziilor”, se arată în petiția lansată de gruparea brăileană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.