Dinamo și CSM Constanța, vicecampioana și vicecampioana României, au obținut victorii importante în EHF European League la handbal masculin.

Dinamo continuă parcursul perfect din acest sezon. Formația antrenată de Xavi Pascual are victorii pe linie în toate competițiile. Nici Chambery Savoie, formație din Franța, n-a putut opune rezistență. Campioana României s-a impus cu 28 la 21. Dinamo e lider în grupa G.

Cel mai bun marcator al lui Dinamoa fost ucraineanul Akimenko, cu 5 goluri. Au mai contribuit la victorie: Kasparek (4), Zein (4), Kukic (4), A. Pascual (3), Rosta (3), Humet (2), A. Negru (1), Racoțea (1), C. Dedu (1).

CSM Constanța a produs surpriza

CSM Constanța a avut un adversar complicat. Cu sala plină în spate, elevii lui George Buricea au învins-o pe Sporting, scor 29-28. Constănțenii au punctaj maxim în grupa H.

George Buricea, antrenorul celor de la CSM Constanța: „Sunt fericit. Vreau să-l mulțumesc acestor băieți, pentru că facem lucrurile extraordinare. Ritmul a fost incredibil, la Constanța s-a jucat meci de Liga Campionilor. Am luat time-out după nici cinci minute, pentru că impactul a fost dur. Le-am spus că această este viteza, nici nu ai timp să te bucuri. Suntem favoriți pentru grupele principale în acest moment”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.