FCSB a învins pe Corvinul Hunedoara cu 3-0 în Supercupa României. 

FCSB, campioana României, și Corvinul, câștigătoarea Cupei, și-au dat întâlnire pe stadionul din Ghencea. A ieșit un meci frumos între cele două reprezentante „tricolore” în cupele europene.

Divizionara secundă a început curajos, a irosit câteva oportunități, apoi experiența formației antrenate de Mihai Pintilii și Elias Charalambous și-a spus cuvântul.

Golurile victoriei au fost semnate de David Miculescu, Luis Phelipe și Marius Ștefănescu. Cel din urmă a fost la debutul oficial în tricoul campioanei, iar la final s-a declarat încântat de primirea avută din partea fanilor. Ștefănescu a fost desemnat și MVP al Supercupei.

Marius Ștefănescu, MVP în Supercupa României

„În primul rând, vreau să mulțumesc suporterilor, au fost extraordinari! Nu știu dacă mă așteptam să fiu omul meciului, dar știu că am muncit mult pentru această victorie. Dedic această victorie familiei mele. Sper să câștig Supercupa și la anul!

Am reușit să înscriu, sper să continui tot așa. A fost o finală și trebuia câștigată. Am ratat două ocazii foarte mari, am vrut să înscriu primul gol. La meciurile următoare, cred că voi finaliza mult mai bine. Băieții m-au primit foarte bine, m-am integrat excelent, însă la meciuri creezi relații de joc. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, s-a văzut asta”, a declarat Marius Ștefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.