Unirea Slobozia a învins-o pe Farul, chiar la Constanța, scor 1-0, în primul meci al sezonului 2024/2024 din Superliga României. 

Noua stagiune a Superligii a început pe stadionul din Ovidiu. Farul Constanța, fosta campioană a României, a primit vizita Unirii Slobozia, club aflat la debutul absolut pe prima scenă.

Rezultatul a fost unul neașteptat. Formația pregătită de Adrian Mihalcea s-a impus cu 1-0. Golul izbăvitor a venit în prima repriză. Autor a fost Florin Purece, fotbalist trecut și print tabăra lui Gică Hagi. Mijlocașul nu s-a bucurat la reușită, în semn de respect față de fosta lui echipă.

„Discursul a fost clar, să avem o atitudine corespunzătoare Superligii. Dacă veneam la stadion cu umerii lăsați și ne consideram dinainte învinși, am fi avut o problemă. Noi știm unde suntem, în continuare outsiderii acestei ligi. Am obținut doar 3 puncte.

Trebuie să reglăm anumite probleme și le vom regla. Este început de campionat, suferim și noi. Nu pot acum să le știrbesc această bucurie. Suntem încă o echipă mică, care își dorește să câștige pentru noi și pentru orașul nostru”, a spus Adrian Mihalcea, la Prima Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.