Finala Cupei Libertadores, dintre echipele argentiniene River Plate şi Boca Juniors, a fost amânată pentru o dată neprecizată,

Potrivit preşedintelui acestui organism sportiv, Alejandro Dominguez, decizia a fost luată în urma unei cereri formulate de oficialii clubului Boca Juniors, în contextul violenţelor fără precedent izbucnite în jurul disputării acestui meci.

”Nu sunt îndeplinite condiţiile pentru ca finala să se poată juca. De aceea, Conmebol a luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată această întâlnire, urmând să avem o discuţie cu preşedinţii celor două grupări pentru a identifica o nouă dată”, a spus Dominguez, scrie Agerpres.

Finala Cupei Libertadores, dintre echipele argentiniene River Plate şi Boca Juniors, ar fi trebuit să aibă loc duminică seara după ce a fost iniţial amânată de sâmbătă seara, din cauza ciocnirilor dintre fanii echipelor şi poliţie.

Autocarul echipei Boca a fost atacat cu pietre de sute de ultraşi ai lui River, iar în jurul stadionului Monumental au existat adevărate lupte între poliţie şi susţinătorii celor două formaţii rivale.

Maradona s-a declarat ”îngrozit” de ceea ce a putut să vadă în jurul stadionului Monumental din Buenos Aires în urmă cu o zi.

Boca şi River au terminat la egalitate, 2-2, în prima manşă a finalei, iar sâmbătă seara ar fi trebuit să se joace returul, pe Stadionul Monumental (66.000 locuri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here