Jucătoarea Amanda Kurtovic, de la CSM Bucureşti, s-a accidentat duminică, într-un meci al echipei feminine de handbal a Norvegiei şi va fi indisponibilă pentru restul sezonului, a anunţat clubul bucureştean.

”Din păcate, veştile despre starea Amandei Kurtovic nu sunt cele mai bune. În urma unui control medical amănunţit, doctorii au stabilit diagnosticul: ruptură de ligament încrucişat anterior şi menisc intern la genunchiul piciorului stâng. Cel mai probabil, Amanda Kurtovic va lipsi de pe teren până la finalul sezonului, dar cu siguranţa are nevoie de toată susţinerea noastră şi a voastră pentru a trece peste această încercare”, se arată în comunicatul clubului.

Interul dreapta Amanda Kurtovic s-a accidentat în min. 52 al partidei câştigate de Norvegia în faţa Franţei, cu 23-21, în turneul de pregătire Golden League, la care au mai participat Danemarca şi Ungaria.

La echipa scandinavă nu a jucat în turneul Golden League conducătoarea de joc Stine Bredal Oftedal, însă ea va evolua la EURO 2018.

Norvegia face parte din Grupa D la Campionatul European – EHF EURO 2018, care va avea loc în Franţa între 29 noiembrie şi 16 decembrie, alături de echipele Cehiei, Germaniei şi României. În grupa de la Brest, România va juca primul meci contra Cehiei, pe 1 decembrie, apoi va întâlni Germania, pe 3 decembrie, iar ultima meci va fi împotriva Norvegiei, în data de 5 decembrie.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.