Real Madrid a reușit al treilea transfer al verii, după Danilo șiCasemiro, dar amână marile lovituri din acest mercato.

Marți, spaniolii de la Marca au anunțat că madrilenii l-au răscumpărat pe mijlocașul lateral Lucas Vazquez (23 de ani), pe care chiar ei îl cedaseră la Espanyol Barcelona, în urmă cu un an.

1 milion de euro a achitat Real pentru revenirea lui Vazquez pe Santiago Bernabeu, după un sezon în care a jucat la gruparea din Barcelona. Dacă spaniolul ar fi rămas la Espanyol, gruparea de pe Estadi Cornella-El Prat ar fi trebuit să achite în fiecare an câte 500.000 de euro, până în 2018.

Până să plece de la Madrid, Lucas Vazquez a jucat doar la Real C și la Real B, dar Benitez l-a adus pentru prima echipă. A fost transferat după aceeași rețetă folosită de Mourinho în privința lui Callejon, în 2011, pentru a crea concurență la mijlocul terenului și pentru a fi o soluție viabilă într-un compartiment care a fost deseori considerat slab în al doilea sezon al lui Ancelotti pe Bernabeu.

Pe lângă suma de un milion de euro, madrilenii l-au cedat în schimbul lui Vazquez pe Jorge Franco Alviz „Burgui”, o speranță de la Real Madrid B, în vârstă de 21 de ani și de același profil precum Vazquez.

4 goluri și 6 pase decisive are Lucas Vazquez la Espanyol Barcelona, în sezonul trecut.

33 de meciuri și 3 goluri are Lucas Vazquez în La Liga, toate în tricoul lui Espanyol Barcelona.

 

sursa digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.