Cluburile europene cu mari resurse financiare provenite mai ales din Zona Golfului îi au în vedere pe cei mai buni fotbalişti din lume, portughezul Cristano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi, pentru ultimul Manchester City pregătind un salariu de un milion de euro pe săptămână.

In acest moment, argentinianul Leo Messi este sub contract cu FC Barcelona până în 2018 şi primeşte un salariu de 710.000 de euro pe săptămână, potrivit The Sun, care precizează că argentinianul de 28 de ani ar fi dispus să părăsească prima ligă spaniolă după 11 ani.

City îi oferă lui Messi un contract de 56 de milioane de euro pe an (1,1 milioane de euro pe săptămână), care va fi include un salariu de 45 de milioane de euro şi drepturi de imagine pentru restul sumei.

The Sun notează că transferul lui Messi ar fi un argument în plus ca fostul antrenor al vedetei catalanilor, Pep Guardiola, să accepte să pregătească pe Manchester City.

Messi este acum cel mai bun dorit fotbalist al planetei, impreuna cu Ronaldo, care ar dori si el sa plece de la Real, fiind ademenit cu o suma uriasa de PSG.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.