CFR Cluj a câștigat al 4-lea titlu consecutiv de campioană în Liga 1, după victoria obținută pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-0.

CFR Cluj a devenit campioană cu o etapă înainte de finalul play-off-ului. „Feroviarii” s-au impus la Botoșani cu 1-0. Golul a venit în minutul 53, când fundașul central Andrei Burcă a reluat cu capul, după un corner, iar Andrei Țigănașu și-a devenit mingea în propria poartă. Astfel, indiferent de rezultatul meciului FCSB – Universitatea Craiova, CFR nu mai poate fi depășită în clasament.

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR Cluj continuă hemegonia în Liga 1. Titlurile consecutive din ultimii 4 ani au transformat-o în cea mai titrată formație din afara Bucureștiului, cu 7 trofee de campioană. Doar Steaua și Dinamo, ambele din București, îi sunt superioare în această ierarhie.

Performanța este una specială și pentru Edi Iordănescu. Acesta a cucerit primul titlu din cariera de antrenor, după două Supercupe, adjudecate tot cu CFR Cluj. El și tatăl său, Anghel Iordănescu, au devenit prima astfel de pereche care câștigat titlul, în calitate de antrenori.

Suntem foarte fericiți, a fost un sezon foarte greu. Am jucat două luni numai din 3 în 3 zile. Mult sacrificiu! Am îndeplinit toate obiectivele, am jucat în grupele Europa League, am luat Supercupa și titlul. Toți trebuie să fie mândri de noi!

-Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.