FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, într-un meci disputat pe Arena Națională în cadrul etapei cu numărul 4 din Liga 1. 

FCSB are un parcurs perfect pe teren propriu în noul sezon, victorii 4-1 cu Universitatea Craiova și 2-1 cu Gaz Metan. Duminică seara, formația lui Dinu Todoran a deschis rapid scorul, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Florin Tănase. Gazdele au reacționat la o fază fixă, când fundașul central Matricardi a reluat cu capul, din apropiere, fără speranțe pentru Andrei Vlad.

Octavian Popescu, omul meciului FCSB – Gaz Metan

Octavian Popescu a început partida pe banca de rezerve, dar a intrat excelent. La doar 6 minute distanță a punctat la finalul unei acțiuni personale. A evitat toți adversarii, a combinat rapid cu Tănasem, apoi a tras surprinzător, la colțul scurt. Vâlceanu a ajuns prea târziu.

Sunt foarte fericit, mi-am ajutat echipa chiar dacă am intrat în minutul 70. Am fost foarte stresat, poate au fost așteptări mari de la mine, dar am reușit să marchez. Am stat stresat pentru că nu îmi merge jocul, dar am prins curaj să trag acum spre poartă. Am făcut suporterii fericiți, aștept acum meciul cu Rapid, vreau o atmosferă frumoasă

  • – Octavian Popescu

FCSB ajunge la 7 puncte în Liga 1 și se pregătește pentru derby-ul de duminică, împotriva surprizei plăcute din acest sezon, Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.