Metaloglobus București a învins-o pe Petrolul Ploiești, scor 1-0, în etapa secundă din Liga 1. 

Unicul gol al disputei dintre Metaloglobus și Petrolul a fost marcat de Alexandru Enache. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a punctat elegant, cu o execuție perfect plasată.

Bucureștenii au punctaj maxim după primele două runde. Etapa viitoare vor avea o deplasare scurtă, pe terenul altei formații cu 6 puncte, Concordia Chiajna. Partida este sâmbătă, de la ora 11:00.

Nicolae Grigore, un antrenor fericit

„Poate, poate, pe undeva rezultatul de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar suntem bucuroși pentru ceea ce am reușit, pentru ceea ce am realizat și sunt bucuros pentru atitudinea și, cu riscul de a mă repeta, pentru spiritul de care băieții au dat dovadă în această după-amiază.

Petrolul e o echipă bună, o echipă care cu siguranță se va bate la promovare, un antrenor foarte bun, un staff foarte bun, doar că, probabil, noi suntem mai obișnuiți pe această suprafață, știm să ne adaptăm mai bine la acestă suprafață pe ceea ce vrem să construim aici ca să reușim să câștigăm multe meciuri pe acest teren”, a spus Nicolae Grigore, după victoria cu Petrolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.