Enes Sali, mijlocaș la Farul Constanța, a devenit cel mai tânăr marcator din istoria primului eșalon fotbalistic din România, datorită reușitei din victoria cu Academica Clinceni, scor 5-0. 

Enes Sali este un mijlocaș tehnic, trecut și pe la celebra academia La Masia, locul de unde Barcelona își extrage talentele. Gică Hagi l-a forțat în actuala stagiune la Farul, iar tânărul a confirmat.

Luni a marcat un gol frumos în victoria constănțenilor cu Academica Clinceni și a intrat în istorie. Este cel mai tânăr marcator all-time, la vârsta de doar La 15 ani, 6 luni și 21 zile. Îi depășește astfel pe legendarii Ion Geolgău și Nicolae Dobrin.

Farul merge ceas în Liga 1

Cu victoria obținută astăzi, Farul a urcat pe locul 4 în Liga 1. Are 15 puncte strânse în primele 8 runde și cea mai bună defensivă din campionat. A primit doar două goluri. Elevii antrenați de Gică Hagi stau bine și în atac. Au punctat de 12 ori. Doar CFR Cluj și FCSB stau mai bine la acest aspect. Runda viitoare, Farul joacă în deplasare, contra Chindiei Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.