CSM Corona Braşov a debutat în sezonul 2021-2022 al Diviziei „A” cu o victorie, scor 32-25 (11-16), în deplasare la formaţia secundă a celor de la CSM Bucureşti.
Alin Bondar, antrenorul principal al trupei braşovene, este însă atent la evoluţia Coronei şi analizează la rece, departe de euforia victoriei: „Chiar dacă ne aşteptam la un meci greu, pentru ca prima etapă este grea, am avut un meci foarte greu – nu greu, şi asta în mare parte, trebuie să fim realişti, din cauza noastră! Am intrat foarte timoraţi în joc, nu ne-am apărat deloc, iar în atac am ratat din toate poziţiile! Această primă repriză trebuie să fie un semnal de alarmă şi de trezire pentru noi, deoarece campionatul a început! Astăzi am întâlnit o echipă ce nu a avut forţă să îşi păstreze avantajul creat, o echipă fără experienţă, dar dacă astăzi întâlneam o formaţie experimentată, nu ştiu dacă am fi reuşit să întoarcem rezultatul în favoarea noastră! Repriza a doua a fost cam ce aşteptăm de la jucătoare. Felicităm echipa pentru victorie şi pentru actul secund, dar trebuie să fim realişti şi să înţelegem că mai este mult până departe şi nimeni nu ne va oferi vreodată vreun cadou!”.
Marcatoarele Braşovului au fost Vacariu Ana-Maria – 7, Moraru Patricia – 6, Sarah Darie – 5, Soreanu Valentina – 5, Iordachi Cristina – 3, Lăcătus Carla – 2, Păcurariu Medena -1, Olaru Georgiana – 1, Munteanu Flavia – 1 şi Terzic Jelena – 1.
În etapa viitoare, elevele lui Alin Bondar vor avea de înfruntat acasă, în Sala Sporturilor, formaţia CSU Neptun Constanţa, una dintre echipele situate mereu în ultimii ani în fruntea clasamentului din Divizia „A”. Meciul va avea loc duminică, 19 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.