ACS Kids Tâmpa Brașov (foto sus) a obţinut primul punct în actuala ediţie a Ligii a 3-a, după remiza din deplasarea de la echipa secundă a lui FC Hermannstadt, scor 1-1 (0-0).
„Urşii” au deschis scorul în minutul 50, prin Dragoş Popa şi au mai avut apoi alte două oportunităţi de a se desprinde pe tabelă, neconcretizate, însă. Tinerii jucători ai Tâmpei au scăpat victoria printre degete, pe final, gazdele egalând prin Andrei Sîntean, fotbalist care a evoluat, în această vară, alături de naţionala noastră, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
„A fost cel mai bun joc al nostru în noul sezon. Băieţii au arătat determinare şi s-au exprimat foarte bine. Este păcat că nu am putut închide meciul la ocaziile avute, la 1-0, dar pentru moral este foarte bun şi acest punct”, a declarat, la final, Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii echipei braşovene. În următoarea etapă din Seria a V-a a Ligii a 3-a, Kids Tâmpa va primi vizita lui CSO Plopeni.

Deşi a condus încă din primul minut, Olimpic Cetate Râşnov (foto jos) s-a văzut învinsă, la final, în duelul cu Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe, din etapa cu numărul trei a Ligii a 3-a, scor 2-1 (1-0). Diego Alupoaie a marcat la prima fază a partidei de vineri după amiază, stabilind totodată scorul pauzei. În partea a doua, covăsnenii lui Alexandru Andraşi au fost mai insistenţi în atac, iar râşnovenii lui Petre Lucian n-au mai reuşit evoluţia destul de solidă din primele 45 de minute. Consecinţă logică, Sepsi 2 a întors rezultatul, prin reuşitele semnate de Mathis (56) şi David Robert (60).
Şi SR Braşov a pierdut jocul din acest weekend, 3-2 (2-0), tot în deplasare, la CSO Plopeni. Prahovenii au deschis scorul prin V. Popescu (21), iar C. Vlad a majorat diferenţa până la pauză (42). A. Paraschivoiu a făcut 3-0 după ceva mai bine de o oră de joc (64), pe final „galben-negrii” reducând din diferenţă prin Şerban (81) şi Burlacu (90+2, din penalty).

Liga 3, Seria V – etapa 3
Sepsi OSK 2 – Olimpic Cetate Râşnov 2-1
FC Hermannstadt 2 – Kids Tâmpa 1-1
FC Pucioasa – CS Blejoi 1-1
KSE Târgu Secuiesc – AFC Odorheiu Secuiesc 2-0
CSO Plopeni – SR Braşov 3-2

Clasament
1. KSE 7
2. Sepsi 2 7
3. Hermannstadt 2 7
4. Pucioasa 3
5. Blejoi 3
6. Odorheiu Secuiesc 3
7. Plopeni 3
8. SR 1
9. Râşnov 1
10. Kids Tâmpa 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.