FC Braşov a pierdut meciul din etapa a şasea a Ligii a 2-a, 2-1 (1-0) pe terenul lui CSC 1599 Şelimbăr.

Prima repriză a fost una ceva mai alertă, cu destule faze de poartă, iar după două ratări mari ale gazdelor a venit şi golul, semnat de Daniel Tătar (17). O centrare de pe partea stângă, din apropierea colţului careului mare, a trecut peste toată apărarea braşovenilor şi a intrat în plasă. După gol au venit şi ocaziile braşovenilor, în minutul 24 Iulian Roşu lovind transversala, iar apoi sibienii au scos, de două ori, mingi trimise pe poartă.

În partea a doua nu s-a mai jucat mare lucru, totuşi, pe acest fond, venind egalarea, în minutul 69, după un corner bătut de Roşu, scurt până la Leonte, care a centrat la colţul lung pentru Alexandru Sabău, iar acesta din urmă a împins balonul în plasă cu capul. Egalitatea a persistat doar două minute, pentru că în minutul 71 s-a făcut 2-1 pentru gazde după o nouă greşeală în apărarea braşovenilor, marcator Toni Suciu.

„Una pregătim la antrenamente, alta se întâmplă pe teren. De asta sunt copii, jucători tineri, pentru că ei nu ştiu să facă diferenţa. Eu nu-i înţeleg, am stat degeaba în cantonament. În loc să fie proaspeţi, să poată să alerge, e clar că ei acasă fac altceva. Greşeli personale, coroborat şi cu arbitrajul, i-am dat adversarului posibilitatea să vină peste noi. Nu avem ce face decât să învăţăm ceva din jocul acesta şi sper ca la meciul cu Călăraşi să nu mai facem aceleaşi erori. Este inadmisibil să ai jucători cu experienţă şi să nu reuşeşti să păstrezi rezultatul de 1-1. Nimic nu m-a mulţumit, la pauză trebuia să schimb toată echipa. Jucăm întâmplător, haotic, nu ne ies pasele, nu avem posesie şi este păcat că la antrenamente se munceşte şi ne iese totul. Trebuie, pe viitor, să fim mai profesionişti şi mai responsabili. Dacă facem ceea ce am făcut astăzi va fi foarte greu să avem rezultate. Trebuie să avem răbdare”, a spus la finalul meciului Ilie Stan, antrenorul FC Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.