Rapid București a învins campioana CFR Cluj, scor 2-0, într-un meci din runda cu numărul 12 a Ligii 1. 

Rapid a fost nevoită să se mute provizoriu pe stadionul din Mioveni, din cauza turneului internațional de DOTA 2 care se desfășoară la București, pe Arena Națională. Noua casă le-a priit giueleștenilor, care s-au impus prin dubla marcat de atacantul Adrian Bălan, în minutele 27 și 55.

Pentru Rapid urmează derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 20:30.

Rapid, pe loc de play-off în Liga 1

Rapid ocupă locul 5 după primele 12 etape, cu 21 de puncte. Are una dintre cele mai bune defensive, doar 9 goluri încasate.

CFR Cluj rămâne lider detașat, 30 de puncte, 6 peste urmăritoarele FCSB și FC Voluntari. „Feroviarii” pierd însă a al doilea meci stagional, după cel cu Botoșani, scor 0-1, primul de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

Mihai Iosif, fericit după victoria cu CFR Cluj

Parcă mi-era frică să se facă 2-0, îmi convenea mai mult să rămână 1-0. Când am avut 2-0, mi-au venit în cap meciurile cu UTA și Sepsi. Ne-am motivat foarte bine azi, iar în meciurile cu miză parcă ne supramotivăm. Totuși, așa trebuie să jucăm mereu, eu respect toți adversarii și antrenorii.

Trăim într-o lume capitalistă, unde moralitatea nu-și prea mai are locul. Încerc să rămân cu picioarele pe pământ și să respect pe toată lumea.

Devine o obișnuință să pierd jucători, vom vedea cum îi vom înlocui. Vreau să îi felicit pe jucători, au fost admirabili. Am simțit lipsa galeriei, dar trăim niște momente grele în lume. Sper ca la meciul următor să avem mai mulți fani alături de noi. Dinamo nu e într-o poziție bună, dar leul rănit va da întotdeauna totul pentru a supraviețui”, a declarat Mihai Iosif, pentru Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.