Petrolul Ploiești a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-0, în runda cu numărul 9 a play-off-ului din Liga 2, și a promovat matematic pe prima scenă.

„Lupii galbeni” revin în Liga 1 după o pauză de 6 ani. Eroul meciului decisiv a fost tânărul Mario Bratu, un fotbalist de doar 19 ani, crescut în curtea Petrolului. El a înscris ambele goluri ale victoriei cu Chiajna, cu șuturi din afara careului.

Meciul a fost urmat de o adevărată sărbătoare pe arena „Ilie Oană”, împreună cu cei peste 12.000 de fani galben-albaștri.

 

Nicolae Constantin, în al nouălea cer

 

NIculae Constantin, antrenorul care a reușit promovarea cu Petrolul, și-a găsit cu greu cuvintele la final:

„Îmi e greu să-mi găsesc cuvintele, nu știu cum să descriu tot ce s-a întâmplat în acest sezon. A fost ceva de neuitat. Un sezon început în condiții speciale, terminat în condiții speciale. Există bucuria asta mare, vedeți ce e afară (n.r. – spectatorii au sărit pe gazon pentru a se bucura alături de echipă), lumea e fericită, iar asta e cel mai important.

(n.r. – ce sentimente îl încearcă pe plan personal) Sincer vorbind, la început nici eu nu-mi puneam mari speranțe, știind că finanțarea s-a pierdut. Nu mai vorbesc de lume. Multă lume a fost reticentă. Dar nu mai contează acum.

(n.r. – dacă au fost momente în care a simțit că-i fuge pământul de sub picioare, văzând că echipa nu mai joacă la fel ca în sezonul regular) Au fost câteva momente, dar nu vreau să intru în amănunte. Am avut problemele noastre, le știam, mă așteptam să fie un pic de cădere. E normal să fie așa”, a spus Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.