Super-campania primăverii vine de la Superbet, o promoție cu 31 de premii, în valoare totală de 285.716,70 lei! Marele cadou pus la bătaie în “SuperPasiuni turate la maxim!” este un Super-Audi TT. Câștigătorul va fi desemnat pe 15 iulie 2022.

„SuperPasiuni turate la maxim!” este o campanie promoțională care se încheie pe data de 13 iulie. La ea pot participa toți cei care au mizat în secțiunile pariuri sportive, loto, virtuale sau pariuri live, atât online, pe Superbet.ro, cât și în agențiile din întreaga țară.

Campanie pentru toți pariorii, la nivel național

O surpriză plăcută pentru jucători este că miza nu contează în această campanie! Chiar și un leu mizat poate aduce marele premiu, un Audi TT.

Singura condiție de eligibilitate este deținerea unui „Card de membru Superbet”. Acesta poate fi obținut gratuit, în toate locațiile specializate din țară. Pe lângă șansa de a câștiga un Audi TT, cardul aduce și o mulțime de alte beneficii și de promoții exclusive marca Superbet.

Cum te poți înscrie în “SuperPasiuni turate la maxim!”

➟ Accesezi pagina: club.superbet.ro

➟ Scanezi biletul prin intermediul telefonului sau manual, introducând seria biletului

➟ În campanie pot participa toate biletele active plasate la Superbet

➟ Fiecare leu pariat reprezintă o șansă de câștig la extragerea finală. Spre exemplu, un bilet cu miza 10 RON îți aduce 10 șanse.

➟ Biletele plasate online se înscriu automat după ce ai făcut odată login pe club.superbet.ro

Premii în valoare de 285.716,70 lei

Mașina Audi TT nu este singurul premiu al campaniei “SuperPasiuni turate la maxim!”. La extragerea programată pe data de 15 iulie 2022, ora 19:00, mai pot fi câștigate:

  • 10 Smart TV Oled LG 139 cm,
  • 10 Smartphone iPhone 13 pro + încărcător,
  • 10 console Sony PlayStation PS5.

BONUS 500 de RON din partea casei la primele 3 depuneri

Dacă vrei să joci online la cea mai mare casă de pariuri din România, nu uita că Superbet îți acordă până la 500 de Ron bonus din banii casei la primele 3 depuneri astfel:

  • 50% bonus la prima depunere până la 200 de Ron
  • 50% bonus la a doua depunere până la 200 de Ron
  • 100% bonus la a treia depunere până la 100 de Ron

Înregistrează-te AICI la Superbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.