Pentru că nimic nu ne aduce aproape și ne face să tremurăm de emoție așa cum o face fotbalul, Superbet a decis să nu mai așteptăm până la iarnă și a dat startul SuperMondialului chiar acum! Ca întotdeauna, vara. Și nu oricum, ci cu o SuperProvocare, la care ai 2022 de motive să iei parte.

Urmează pașii simpli de mai jos pentru șansa de a câștiga o experiență VIP la SuperMondial pentru două persoane sau unul dintre cele 2022 de Pariuri Gratuite, prin tragere la sorți:

Cum te califici la promoție?

  • Plasezi, între 6-30 iunie, cel puțin un bilet cu miză de cel puțin 50 de lei bani reali și cotă totală minimă de 2.50, care să conțină cel puțin 2 evenimente;
  • Aștepți validarea biletului;
  • Câștigi o șansă la marea extragere, pentru fiecare bilet eligibil. SuperPont: dacă plasezi zilnic cel puțin un bilet cu miză de cel puțin 50 de lei bani reali și cotă totală minimă de 2.50, care să conțină cel puțin 2 evenimente, între 6-30 iunie, îți dublăm numărul de șanse adunate!

Ce înseamnă “VIP de SuperMondial”

  • “VIP de SuperMondial” este o promoție exclusiv online, prin care participanții pot să câștige o experiență VIP pentru două persoane la Mondial sau unul dintre Pariurile Gratuite puse în joc la extragere, dacă pariază în condițiile prezentului regulament.
  • Extragerea va avea loc în data de 01.07.2022.
  • La extragere, vor fi distribuite participanților, în mod aleatoriu, o experiență VIP pentru două persoane, în valoare de 69.000 Lei, și 2.022 de Pariuri Gratuite, conform cu alocarea prezentată mai jos (premiul primit de fiecare jucător depinde de ordinea în care a fost extras):
EXTRAGERE
LocNr. PremiiPremiu
11
Experiență VIP pentru două persoane la SuperMondial
2-32
1.000 RON Pariu Gratuit
4-2320
500 RON Pariu Gratuit
24-20232.000
100 RON Pariu Gratuit

 

Ce include experiența VIP?

  • Experiența VIP include bilete de avion dus-întors în Qatar, cazare și acces la eveniment.
  • Câștigătorul va fi contactat de către Superbet în cel mult 15 zile de la tragerea la sorți și va primi toate detaliile cu privire la premiu.

Înscrie-te la SUPERBET

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.