Dinamo București – Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște Concordia Chiajna sunt cele două baraje de menținere/promovare în Liga 1.

Luni, Federația Română de Fotbal a stabilit programul celor două duble de baraj. Formațiile din Liga 1, Chindia și Dinamo, au avut noroc la tragerea la sorți și vor disputa meciurile retur pe teren propriu.

Prima manșă este programată pe data de 21 de mai, iar partidele decisive se vor juca duminică, 29 mai.

FRF explică de ce Steaua nu are voie la baraj

Echipele clasate pe locurile 7 și 8 la finalul play-out-ului Ligii 1 vor disputa un baraj de menținere/promovare în Liga 1 în dublă manșă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

În toate cazurile în care o echipă situată pe loc promovabil sau care dă dreptul la barajul de promovare nu deține licență pentru Liga 1 sau nu îndeplinește cerințele statutare și regulamentare de participare în Liga 1, locul respectiv va fi ocupat de următoarea echipă, cel mai bine clasată, din Liga a 2-a care îndeplinește condițiile de participare în Liga 1

Cele 4 formații ce se vor întâlni în meciurile de baraj sunt: AFC Chindia Târgoviște (Locul 7 – play-out liga 1) SC Dinamo 1948 (Locul 8 – play-out liga 1) FC Universitatea Cluj (Locul 3 – playoff liga 2) Concordia Chiajna (Locul 5 – play-off liga 2).

– Comunicat FRF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.